Acrylaatvloeren – PMMA-vloeren - Industriële Vloer
15310
page-template-default,page,page-id-15310,bridge-core-3.0.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Acrylaatvloeren – PMMA-vloeren

Voor een het maken van een degelijke acrylaat gietvloer wordt voor vooral het bestandsdeel methylmethacrylaat (MMA) gebruikt. Dit materiaal ondergaat een polymerisatie, waardoor polymethylmethacrylaat (PMMA) ontstaat. Daarom wordt een acrylaatvloer ook wel aangeduid als PMMA-vloer. De grondstoffen voor polymethylmethacrylaat zijn aceton, methanol, waterstofcyanide en zwavelzuur. Dat zijn in principe giftige bestandsdelen, maar door het proces dat de stoffen ondergaan ontstaat er een volledig onschadelijk eindproduct. Dit proces is reeds in het begin van de twintigste eeuw uitgevonden.

Offerte aanvragen

  Bedrijfsnaam

  Naam Contactpersoon

  Email

  Telefoonnummer

  Adres

  Woonplaats (plaats waar vloer moet worden gelegd)

  Ondergrond

  Aantal m2

  Omschrijving

  Belangrijkste eigenschappen acrylaatvloer

  Een acrylaatvloer beschikt over een aantal eigenschappen die ervoor zorgen dat de vloer zich uitstekend leent voor industriële toepassingen. Een acrylaatvloer is elastisch, laat geen vloeistoffen door, is bestand tegen verschillende bijtende middelen, is volledig naadloos (voldoet aan HACCP-normen), is scheuroverbruggend en is bestand tegen zeer zware belasting. Groot voordeel van acrylaatvloeren is de korte uithardingstijd. Doorgaans is de vloer na twee uur alweer begaanbaar.

  De acrylaatvloer kan worden gelegd/afgewerkt in de meest uiteenlopende kleuren en ‘finishes’. Voor elk type bedrijf is er een passende acrylaatvloer te maken, ook voor bedrijven waar de vloer wordt blootgesteld aan zeer zware industriële belasting.

  Holplinten

  De acrylaatvloer kan worden afgewerkt met zogenaamde holplinten. Deze zorgen ervoor dat de vloer volledig naadloos aansluit op de wand (tegels, kunststof enz.).

  Wilt u uw bedrijf ook voorzien van een acrylaat vloer? Vraag dan nu een geheel vrijblijvende offerte aan.

  Acrylaatvloeren – PMMA-vloeren
  Acrylaatvloeren – PMMA-vloeren

  Vraag nu een offerte aan voor uw acrylaatvloer.