Natuursteen renovatie / onderhoud - Industriële Vloer
15290
page-template-default,page,page-id-15290,bridge-core-3.0.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Natuursteen renovatie / onderhoud

Natuursteen vloer renovatie
Natuursteen vloer renovatie

Uw natuursteen vloer heeft betere tijden gekend en is toe aan vernieuwing? Ook voor renovatie en onderhoud van uw natuurstenen vloeren (marmer, terrazzo, hardsteen enzovoorts) bent op Industriele-vloer.nl op het juiste adres. Wij hebben de apparatuur om uw vloer weer als nieuw te doen lijken.

Schuren natuursteen

In de loop der jaren kunnen er hoogteverschillen en oneffenheden ontstaan in de natuursteen vloer. Met professionele apparatuur kunnen onze vakmensen de vloer weer helemaal vlak schuren. Het water dat door de machines wordt gebruikt bij het schuren van het natuurstenen oppervlak wordt direct opgezogen. Hierdoor is het volledige proces nagenoeg stofvrij. Na deze grondig slijpbeurt is de vloer klaar om verder te worden behandeld.

Polijsten / zoeten van natuursteen

Na het schuren zitten er nog krassen op de vloer. Om de natuursteen vloer helemaal glad te krijgen en te voorzien van een hoogglans finish wordt deze gepolijst. Het is ook mogelijk om de vloer af te werken met een zijdeglans. Dat wordt zoeten van natuursteen genoemd.

Impregneren

Door de natuursteen vloer te impregneren wordt deze water- en vuilafstotend. Het zorgt niet voor een bescherming tegen zuren of chemische middelen. De impregneermiddelen zijn verkrijgbaar in kleurneutrale en kleurverdiepende uitvoeringen.

Natuursteen kristalliseren

Het doel van kristalliseren is het bereiken van de optimale glansgraad van natuursteen (wet-look). De toplaag wordt met chemicaliën bewerkt, zodat deze nog harder wordt en de ultieme hoogglans bereikt.

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan voor de renovatie en het onderhoud aan uw natuursteen vloer.

Offerte aanvragen

  Bedrijfsnaam

  Naam Contactpersoon

  Email

  Telefoonnummer

  Adres

  Woonplaats (plaats waar vloer moet worden gelegd)

  Ondergrond

  Aantal m2

  Omschrijving

  Vraag nu een offerte aan voor de renovatie / onderhoud van uw natuursteen vloer.