Betonvloer impregneren - Industriële Vloer
15257
page-template-default,page,page-id-15257,bridge-core-3.0.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Betonvloer impregneren

Betonvloer impregneren
Betonvloer impregneren

Wilt u uw betonnen vloer beter bestand maken tegen vloeistoffen en de hygiënische eigenschappen verhogen? Laat dan de betonvloer impregneren. Door het impregneren van de betonvloer worden de poriën van het beton opgevuld. Daardoor is de vloer aanzienlijk gemakkelijke reinigen, beter bestand tegen water (water kan niet meer in de vloer trekken), beter bestand tegen verschillende chemische middelen en wordt het stuiven van de vloer voorkomen. Het impregneren van betonvloeren is niet bedoeld als het aanvullen van de laagdikte of het verbeteren van de weerstand tegen mechanische belasting.

Betonvloer impregneren soorten

Er zijn verschillende middelen voor het impregneren van een betonvloer. Je hebt middelen die een transparante beschermende laag toevoegen. Deze hebben geen invloed op de uitstraling en het uiterlijk van de vloer. Er zijn ook impregneermiddelen die worden gebruikt om bewust de kleur en de ‘kleurdiepte’ van de betonvloer te veranderen. Hierdoor is er een grote variatie mogelijk en kan de vloer aan nagenoeg alle interieurs worden aangepast.

Kosten impregneren

Door de grote variatie kunnen we geen algemene prijs geven voor het impregneren van uw betonvloer. Neem daarom gerust contact met ons op voor het aanvragen van een geheel vrijblijvende offerte die is toegespitst op uw situatie.

Offerte aanvragen

  Bedrijfsnaam

  Naam Contactpersoon

  Email

  Telefoonnummer

  Adres

  Woonplaats (plaats waar vloer moet worden gelegd)

  Ondergrond

  Aantal m2

  Omschrijving

  Vraag nu een offerte aan voor het impregneren van uw betonvloer.