Over ons - Industriële Vloer
14944
page-template-default,page,page-id-14944,bridge-core-3.0.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Over ons

Industriële vloeren en bedrijfsvloeren moeten voldoen aan de hoogste eisen op het gebeid van veiligheid, duurzaamheid, hygiëne en belastbaarheid. Voor veel bedrijven is het essentieel dat de vloer volledig naadloos en vloeistofdicht is. Ook moeten bedrijfsvloeren bestand zijn tegen bijtende middelen en zuren. Kortom, een industriële vloer moet echt tegen een stootje kunnen en dat met zo min mogelijk onderhoud. Wanneer u kiest voor de een bedrijfsvloer van Industriële-vloer.nl dan weet u zeker dat u kiest voor een industriële vloer of gietvloer die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en dat u een vloeroplossing krijgt die volledig aansluit op uw bedrijfssituatie. Of het nu gaat om een fabriekshal, een magazijn, een winkel of een kantoor, we zorgen er altijd voor dat uw een industriële vloer krijgt die snel weer begaanbaar is. De tijd dat uw de vloer niet kunt betreden is dus zeer beperkt en u kunt snel weer aan de slag.

Elke bedrijf is anders, daarom leveren wij een breed scala aan vloersystemen, ook de bedrijfsvloer die het beste bij uw onderneming past. Onze vloeradviseurs geven uw met alle graagte advies bij het kiezen van de vloer die beste bij uw situatie past. Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan voor uw nieuwe industriële vloer.

Offerte aanvragen

  Bedrijfsnaam

  Naam Contactpersoon

  Email

  Telefoonnummer

  Adres

  Woonplaats (plaats waar vloer moet worden gelegd)

  Ondergrond

  Aantal m2

  Omschrijving