Bakkerijvloer - Industriële bakkerijvloeren
15208
page-template-default,page,page-id-15208,page-child,parent-pageid-15396,bridge-core-3.0.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Bakkerijvloer

Bakkerijvloer
Bakkerijvloer

De vloer van een bakkerij moet zonder problemen kunnen voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid en hygiëne. Met een bakkerijvloer van Industriele-vloer.nl weet u zeker dat u een industriële vloer krijgt die voldoet aan alle regelgeving (PBV, HACCP, 93/43/EG) en eisen die worden gesteld in de voedingsmiddelenbranche. De bakkerijvloeren zijn volledig vloeistofdicht en zijn zeer gemakkelijk schoon te houden. Onze industriële vloeren voor bakkerijen zijn namelijk naadloos waardoor vuil en stof zich nergens kunnen ophopen. Natuurlijk zijn onze bakkerijvloeren zeer goed bestand tegen zware belasting. Daarnaast zijn onze vloeren hittebestendig tot zo’n 120 graden Celsius. Dus wilt u een duurzame vloer die lang meegaat en toch zeer betaalbaar is, kies dan voor een bakkerijvloer van Industriele-vloer.nl.

Bakkerijvloer – hygiëne en duurzaamheid

Onze bakkerijvloeren zijn zeer duurzaam en vragen nauwelijks om onderhoud. Dit komt mede door de hoge krasvastheid. Er is dus nauwelijks kans op een beschadiging. Mocht de vloer tocht een keer beschadigen, dan kunt u deze doorgaans zelf zeer snel herstellen. U hoeft dus niet wachten op uw leverancier en kan dus snel weer aan het werk. Wanneer u kiest voor onze bakkerijvloer, dan krijgt u een industriële vloer die volledig naadloos is. Dat betekent dat er geen hoekjes, randjes enzovoorts zijn waar vuil zich kan ophopen. De bakkerijvloeren voldoen daarom aan de hoogste hygiëne normen.

Het aanbrengen van de vloer

Wij begrijpen dat u geen kostbare productie-uren wilt missen. Door de unieke samenstelling is de bakkerijvloer snel uitgehard en kan de vloer na het aanbrengen van de laatste coating snel in gebruikt worden genomen. Natuurlijk worden onze bakkerijvloeren gelegd door ervaren vakmensen die de klus snel, professioneel en efficiënt klaren. Kortom, het laten aanbrengen van uw nieuwe vloer heeft een minimale impact op uw productietijd.

Waarom kiezen voor onze bakkerijvloer:

 • Snel gelegd en snel weer begaanbaar
 • Hygiënisch en naadloos
 • Duurzaam en onderhoudsvrij
 • Betaalbaar

Kosten

De kosten van uw bakkerijvloer hangen af van het oppervlak, de staat van de ondergrond en de afwerking. Neem voor een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op.

Offerte aanvragen

  Bedrijfsnaam

  Naam Contactpersoon

  Email

  Telefoonnummer

  Adres

  Woonplaats (plaats waar vloer moet worden gelegd)

  Ondergrond

  Aantal m2

  Omschrijving

  Vraag nu een offerte aan voor uw bakkerijvloer.