Cementgebonden gietvloer - Industriële Vloer
15274
page-template-default,page,page-id-15274,bridge-core-3.0.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Cementgebonden gietvloer

Cementgebonden gietvloer
Cementgebonden gietvloer

Een cementgebonden gietvloer (woonbeton) is een gietvloer die wordt vervaardigd met natuurlijke grondstoffen en mineralen, zoals cement, harsen en kiezelzand. Een groot voordeel van type gietvloer is de zelf nivellerende werking: kleine niveauverschillen en oneffenheden worden met een cementgebonden gietvloer weggewerkt. Daardoor is de cementgebonden variant een veel gekozen optie bij het renoveren van vloeren.

Interieur

Een cementgebonden gietvloer is naadloos en geeft een ruimte een rustige en moderne uitstraling. Het combineert uitstekend met interieur elementen van hout en metaal. De vloer misstaat daarom niet in een moderne kantoorruimte, een eigentijdse woning of stijlvolle showroom. Voor vochtige ruimtes is dit type gietvloer minder geschikt. Naast een betonlook is het ook mogelijk om de cementgebonden gietvloer in een RAL kleur uit te voeren.

Aanbrengen cementgebonden gietvloer

Als eerste wordt de ondergrond voorbereid, de ondervloer wordt gestuurd en voorzien van een hechtprimer. Door deze voorbereiding wordt een ondergrond gecreëerd waaraan de cementgebonden gietvloer zich goed kan hechten. Vervolgens wordt de gietvloer aangebracht (gegoten / opgespoten). Als laatste wordt de vloer voorzien van een extra beschermde coating. De toplaag kan eventueel nog in de was worden gezet. De vloer wordt altijd aangebracht door ervaren vakmensen die snel en efficiënt werken. De gietvloer heeft een relatief korte droogtijd en kan in een korte tijd op een groot oppervlak worden aangebracht.

Belangrijkste voordelen

 • de vloer is zeer slijtvast en duurzaam
 • de gietvloer wordt snel gelegd door onze vakmensen en droogt snel
 • het geeft de ruimte een moderne en stijlvolle uitstraling
 • niveau verschillen worden weggewerkt (zeer geschikt voor vloerrenovatie)

Het oppervlak is naadloos en gemakkelijk schoon te maken / te houden.

Kosten / offerte

De exacte prijs van uw cementgebonden gietvloer is afhankelijk van het aantal vierkante meters, de staat van de ondergrond en het type afwerking. Vraag voor een exacte schatting van de kosten van uw klus een geheel vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen

  Bedrijfsnaam

  Naam Contactpersoon

  Email

  Telefoonnummer

  Adres

  Woonplaats (plaats waar vloer moet worden gelegd)

  Ondergrond

  Aantal m2

  Omschrijving

  Vraag nu een offerte aan voor uw cementgebonden gietvloer.