MMA vloer – MMA gietvloeren - Industriële Vloer
15401
page-template-default,page,page-id-15401,bridge-core-3.0.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

MMA vloer – MMA gietvloeren

MMA vloer
MMA vloer

Een MMA vloer is een kunststof gietvloer voor professioneel gebruik (wordt veelal toegepast in het MKB). De MMA gietvloeren hebben een gladde afwerking en is door zijn unieke samenstelling uitermate geschikt voor plaatsen waar continu belasting (door mensen en/of mechanisch) plaatsvindt.

Daarom wordt dit type vloer gebruikt op verschillende plaatsen, zoals trappenhuizen, bedrijfshallen, magazijnen, parkeergarages, bakkerijen, tentoonstellingsruimtes, drukkerijen, hellingbanen, brugdekken, ziekenhuizen, fabrieken, grootkeukens enzovoorts.

De MMA vloer is dus zeer slijtvast en duurzaam. Industriele-vloer.nl zorgt ervoor dat uw nieuwe gietvloer wordt gelegd door zeer ervaren vloerspecialisten, waardoor u jarenlang probleemloos van uw MMA vloer kunt genieten. Vraag voor meer informatie en een scherpe prijs een geheel vrijblijvende offerte aan.

MMA vloer – proces

Het leggen van een MMA vloer is een snel en efficiënt proces. Groot voordeel van dit type kunststof vloer is de lage uithardingstijd. Dat betekent dat de vloer al binnen enkele uren na het legproces weer begaanbaar is. De tijd dat u geen gebruik kunt maken van de ruimte waarin de vloer wordt gelegd is dus zeer beperkt.

Kleuren en afwerking

Onze MMA vloeren zijn leverbaar in een groot aantal kleuren en afwerkingen. Qua kleuren hebt u de keuze uit alle RAL varianten. Ook de afwerking wordt aangepast aan uw wensen en behoeftes. Zo kan er desgewenst een antislip laag worden aangebracht (bijvoorbeeld in een grootkeuken of op een laadplatform). Het vloeroppervlak kan variëren van zeer ruw tot super glad. Het oppervlak is altijd naadloos en vloeistofdicht, waardoor de MMA vloer ook toegepast kan worden op plaatsen waar de hygiëne (HACCP normen) een belangrijke rol speelt.

Belangrijkste voordelen

 • naadloos en hygiënisch
 • onderhoudsvrij
 • elastisch en scheuroverbruggend
 • vloeistofdicht
 • duurzaam en krasvrij
 • aan te passen aan elke situatie
 • bestand tegen een groot aantal chemicaliën
 • betaalbaar

Kosten MMA vloeren

Omdat er een grote variatie in afwerkingen bestaat, is moeilijk om één vaste prijs te noemen die toepasbaar is op elke situatie. U kunt in ieder geval rekenen op een zeer hoge prijs/kwaliteit verhouding en op een zeer schappelijk uurtarief. Vraag voor een exacte raming van de kosten voor uw MMA vloer geheel vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

  Bedrijfsnaam

  Naam Contactpersoon

  Email

  Telefoonnummer

  Adres

  Woonplaats (plaats waar vloer moet worden gelegd)

  Ondergrond

  Aantal m2

  Omschrijving

  Vraag nu een offerte aan voor uw kunststof vloer.