Magazijnvloer – kunststof vloeren voor magazijn
15356
page-template-default,page,page-id-15356,page-child,parent-pageid-15396,bridge-core-3.0.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Magazijnvloer – kunststof vloeren voor magazijn

Magazijnvloer
Magazijnvloer

U bent op zoek naar een degelijk vloer voor in magazijn? Dan is onze magazijnvloer de juiste keuze. Een vloer die lang (probleemloos) meegaat is ten eerst zo vlak mogelijk. Daarom zorgen wij dat er een zeer vlakker gietvloer wordt gelegd. Omdat een magazijnvloer in de regel veel wordt betreden (ook met bijvoorbeeld karren en heftrucks) moet deze zeer duurzaam zijn en bestand tegen zware (industriële) belasting. Dat is voor de magazijnvloeren van Industriele-vloer.nl geen enkel probleem.

Duurzame magazijnvloeren

Wij zorgen voor een oerdegelijke kunststof gietvloer die zeer krasvast is en die door de elasticiteit en scheuroverbruggende eigenschappen eigenlijk nooit beschadigd. Mocht, er om wat voor reden dan ook, toch een kleine beschadiging ontstaan, dan is deze doorgaans in no time zelf op te lossen. Kortom, de perfecte magazijnvloer waar u jarenlang geen omkijken naar heeft.

Vloeistofdichte magazijnvloer

Een magazijnvloer is vloeistofdicht en bestand tegen vetten en bijtende middelen. U hoeft zicht bij lekkages of het morsen van verschillende middelen dus geen zorgen te maken over de staat van uw vloer. Omdat de vloer altijd vlak en volledig naadloos is kan deze snel en gemakkelijk worden schoongemaakt, vuil en stof kunnen zich immers nergens ophopen.

Afwerkingen en kleuren

Onze magazijnvloeren zijn leverbaar in nagenoeg alle kleuren en verschillende afwerkingen. Ook een geluidsdempende en antislip afwerkingen behoren tot de mogelijkheden. Er kan dus voor elke ruimte een passende vloer worden gemaakt.

Snel belastbaar

Door de unieke samenstelling en het efficiënte legproces is uw nieuwe magazijnvloer snel uitgehard. Daardoor kunt u doorgaans binnen enkele uren alweer gebruik maken van de vloer en hoeft u dus ook geen kostbare productie-uren te verliezen.

Kosten

De kosten van een magazijnvloer zijn sterk afhankelijk van de grootte van het te bedekken oppervlak, de staat van de ondergrond (en de hoeveelheid werk we aan de ondergrond moeten besteden) en de gewenste afwerking van de vloer. Vraag voor een exacte raming van de kosten gerust een geheel vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen

  Bedrijfsnaam

  Naam Contactpersoon

  Email

  Telefoonnummer

  Adres

  Woonplaats (plaats waar vloer moet worden gelegd)

  Ondergrond

  Aantal m2

  Omschrijving

  Vraag nu een offerte aan voor uw magazijnvloer.