Betonvloer polijsten - Industriële Vloer
15253
page-template-default,page,page-id-15253,bridge-core-3.0.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Betonvloer polijsten

Betonvloer polijsten
Betonvloer polijsten

U wilt uw betonnen vloer voorzien van een glad en glanzen oppervlak? Kies dan voor betonvloer polijsten door Industriele-vloer.nl. Door een betonvloer te polijsten krijgt deze een luxe en moderne uitstraling, maar er zijn meer voordelen. Door het polijsten wordt de vloer namelijk naadloos, wat de hygiëne (vuil kan nergens in komen te zitten) en vloeistofbestendigheid zeer ten goede komt. Daardoor wordt er bij bedrijven en industrie steeds vaker gekozen voor een gepolijste betonvloer. Daarbij is het (bij grotere oppervlakken) een relatief voordelige optie. Ook op de particuliere markt wint het polijsten van beton steeds meer terrein.

Techniek – betonvloer polijsten

Het polijsten van betonvloeren wordt al jaren gedaan, maar wordt steeds populairder. Het beton wordt gepolijst door een daarvoor speciaal uitgeruste schuurmachine. Door het gebruik van een steeds fijner wordende korrel wordt het oppervlak steeds gladder.

Kosten polijsten betonvloer

De kosten zijn vooral afhankelijk van het te polijsten oppervlak en de staat van de betonvloer. Neem voor een exacte raming voor de kosten contact met ons op. We sturen u zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte.

Offerte aanvragen

  Bedrijfsnaam

  Naam Contactpersoon

  Email

  Telefoonnummer

  Adres

  Woonplaats (plaats waar vloer moet worden gelegd)

  Ondergrond

  Aantal m2

  Omschrijving

  Vraag nu een offerte aan voor het polijsten van uw betonvloer.