Fabrieksvloeren - Industriële fabrieksvloer
15002
page-template-default,page,page-id-15002,page-child,parent-pageid-15396,bridge-core-3.0.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Fabrieksvloeren

Fabrieksvloer
Fabrieksvloer

De vloer van een fabriek krijgt het zwaar te verduren. Het is dus van groot belang dat de fabrieksvloer nagenoeg niet kan beschadigen en langdurig bestand is tegen zware belasting. De fabrieksvloeren van Industriële-vloer.nl zijn oer degelijk, scheur overbruggend en volledig vloerstofdicht. Natuurlijk zorgen we ervoor dat de bedrijfsvloer voldoet aan de gestelde en normen (PBV, HACCP enzovoorts). Door de gebruikte technieken en materialen is de fabrieksvloer snel klaar voor gebruik, zodat u geen kostbare productie-uren verliest. De fabrieksvloeren zijn verkrijgbaar in een breed scala aan uitvoeringen, zodat er altijd een geschikte vloer voor uw fabriek te vinden is. Vraag direct een offerte aan voor uw nieuwe fabrieksvloer.

Keuze fabrieksvloer

Veruit de meeste bedrijven kiezen voor een kunststof gietvloer als fabrieksvloer. Dat heeft een aantal grote voordelen. Wanneer u de fabriek laat voorzien van een kunststof vloer, dan kiest u voor een fabrieksvloer met de volgende eigenschappen: vloerstofdicht, krasvrij, elastisch, hygiënisch (naadloos, dus vuil en stof hebben geen kans om zich op te hopen), veilig (voldoet aan alle geldende eisen), onderhoudsvrij, bestand tegen zeer zware belasting en zeer duurzaam. De fabrieksvloer kan worden geleverd in nagenoeg alle kleuren. Tijdens het hele proces, van het kiezen van de vloer tot de ingebruikname, kunt rekenen op onze kennis en ervaring.

Kosten fabrieksvloer

Onze fabrieksvloeren zijn verrassend betaalbaar. Voor een exacte raming van de totale kosten hebben we natuurlijk wat informatie van u nodig, zoals de oppervlakte en staat van de ondergrond. Vraag daarom gerust een vrijblijvende offerte aan. We zorgen dat u snel antwoord krijgt met een accurate schatting van de kosten van uw nieuwe fabrieksvloer.

Wanneer uw fabrieksvloer wordt gelegd zullen we er alles aan doen om het proces zo snel mogelijk te doen verlopen. Na het aanbrengen van de laatste coating is de vloer doorgaans binnen enkele uren weer begaan- en belastbaar.

Offerte aanvragen

  Bedrijfsnaam

  Naam Contactpersoon

  Email

  Telefoonnummer

  Adres

  Woonplaats (plaats waar vloer moet worden gelegd)

  Ondergrond

  Aantal m2

  Omschrijving

  Vraag nu een offerte aan voor uw fabrieksvloer.