Polyurethaan vloer - PU gietvloeren - industriele vloer
15226
page-template-default,page,page-id-15226,bridge-core-3.0.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Polyurethaan (PU) vloer

Polyurethaan vloer - PU gietvloer
Polyurethaan vloer - PU gietvloer

Een polyurethaan vloer (PU vloer) is een kunststof gietvloer met polymeer als hoofdbestanddeel. Deze vloeren zijn vooral ontwikkeld voor ruimtes waar een bepaald esthetisch effect wordt nagestreefd. De polyurethaan vloeren zijn namelijk leverbaar in de meest uiteenlopende kleuren (meer dan tweehonderd) en afwerkingen (bijvoorbeeld een overtuigende betonlook).

Door het naadloze karakter heeft een PU gietvloer een strakke en moderne uitstraling. De polyurethaan vloer wordt daarom vaak toegepast in kantoorruimtes, showrooms, galeries, musea, sanitaire ruimtes en winkels. Een PU gietvloer wordt ook wel gelegd op de particuliere makt, bijvoorbeeld in garages en woningen. De polyurethaan vloer is nagenoeg onderhoudsvrij, voelt ‘warm’ en prettig aan en is tevens geschikt voor gebruik met vloerverwarming.

Polyurethaan vloer voordelen

Wanneer u kiest voor een polyurethaan vloer, dan kiest u voor een hoogwaardige vloer waar u jarenlang probleemloos van kunt genieten. De belangrijkste voordelen van onze PU gietvloeren zijn:

Naadloos

De vloeren hebben daarom een moderne en strakke uitstraling. Door de grote variatie in kleuren en afwerkingen is er voor elk interieur een passende gietvloer.

Vloeistofdicht

De vloer laat geen water en andere vloeistoffen door. Daardoor is de vloer ook gemakkelijk en schoon te houden (vuil en stof kunnen niet ophopen).

Elastisch

Door de elasticiteit van de vloer is er geen kans op scheuren en nauwelijks kans op beschadigen. Daardoor is de polyurethaan vloer zeer duurzaam en gaat hij lang mee. Door de elastische eigenschappen is de vloer ook zeer geschikt voor gebruik op niet stabiele ondergronden, zoals een houten vloer.

Warm

De vloeren voelen warm aan en is geschikt voor vloerverwarming. Tevens heeft een PU vloer een licht geluidsdempende werking.

Kosten polyurethaan vloer

De kosten van uw polyurethaan vloer zijn natuurlijk afhankelijk van het oppervlak, de staat van en het type ondergrond en de afwerking. We zullen er alles aan doen om het hele proces zo snel en efficiënt te laten verlopen, zodat de kosten voor u zo laag mogelijk zijn. Wilt u weten wat de kosten zijn voor een PU vloer die precies past in uw situatie? Neem dan gerust contact met ons op voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte.

Offerte aanvragen

  Bedrijfsnaam

  Naam Contactpersoon

  Email

  Telefoonnummer

  Adres

  Woonplaats (plaats waar vloer moet worden gelegd)

  Ondergrond

  Aantal m2

  Omschrijving

  Vraag nu een offerte aan voor uw Polyurethaan (PU) vloer.