ESD vloer - Electro Static Discharge vloeren - Industriële Vloer
15424
page-template-default,page,page-id-15424,page-child,parent-pageid-15396,bridge-core-3.0.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

ESD vloer – Electro Static Discharge vloeren

ESD vloer
ESD vloer

Met een ESD vloer wordt voorkomen dat de statische ontlading via de vloer wordt overgedragen op mens of machine. Electro Static Discharge (ESD) vloeren zorgen ervoor dat de statische elektriciteit op de juiste (veilige) manier wordt afgevoerd. Deze vloeren worden vooral gebruikt in bedrijven waar de ontlading moet worden vermeden.

Het wordt vooral toegepast in de elektronica industrie (op plaatsen waar elektronische apparaten worden vervaardigd), maar ook in bijvoorbeeld computerruimtes, clean rooms, en zelfs operatiezalen. In de vloer is een geleidend materiaal verwerkt. De ESD vloer dient daardoor als het ware als geleider die het potentiaalverschil afvoert naar de aarde.

ESD vloer – mogelijkheden

De basis van een ESD vloer is een kunststof gietvloer. Naast de geleidende kwaliteiten kunt u dus ook rekenen op alle voordelen van de bedrijfsvloeren van Industriele-vloer.nl. Onze ESD vloeren zijn zeer duurzaam en bestand tegen krassen en hoge (mechanische) belasting.

Door het naadloze karakter zijn de vloeren zeer gemakkelijk schoon te houden (dus zeer hygiënisch) en zijn ze nagenoeg onderhoudsvrij. De toplaag kan worden voorzien van een groot aantal afwerkingen, zoals antislip of juist een zeer gladde vloer. Ook qua kleuren hebt u een zeer brede keuze, waardoor de vloer altijd volledig is aan te passen aan uw situatie. Tevens heeft de vloer een brandvertragende werking en is bestand tegen chemische verontreiniging.

Uw ESD vloer wordt altijd gelegd door zeer vakkundige vloerspecialisten, die meer dan voldoende ervaring hebben in hun vakgebied. U krijgt dus een topvloer op het gebied van veiligheid, hygiëne en duurzaamheid.

Kosten ESD vloer

De kosten van uw ESD vloer zijn sterk afhankelijk van de oppervlakte, de staat van de ondergrond (deze moet volledig vlak zijn / worden gemaakt) en de afwerking / topcoating van de vloer. Vraag voor een kostenraming die volledig is toegespitst op uw situatie een geheel vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen

  Bedrijfsnaam

  Naam Contactpersoon

  Email

  Telefoonnummer

  Adres

  Woonplaats (plaats waar vloer moet worden gelegd)

  Ondergrond

  Aantal m2

  Omschrijving

  Vraag nu een offerte aan voor uw ESD vloer.