Vloercoating - coating vloer - Industriële Vloer
15265
page-template-default,page,page-id-15265,bridge-core-3.0.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Vloercoating – coating vloer

Vloercoating - coating vloer
Vloercoating - coating vloer

Wil u de bestaande vloer een nieuw leven geven voor een scherpe prijs? Dan kunt u kiezen voor vloercoating. Bij een coating vloer wordt er een dunne kunststof laag over de bestaande vloer aangebracht. Door het aanbrengen van de vloercoating krijgt de bestaande vloer de eigenschappen van een gietvloer. De coating kan woorden aangebracht op verschillende ondergronden: beton, tegels, anhydriet, cement enzovoorts.

Uitvoeringen coating vloer

De dikte van de coating ligt altijd onder de 1 millimeter. Er is keuze uit een brede selectie kleuren en afwerkingen, waardoor er voor elke situatie en inrichting een passende coating vloer is te realiseren. Of het nu gaat om een vloer voor een huis, kantoorpand, magazijn, fabriek of winkel, vloercoating is de hoogwaardige en toch zeer betaalbare vloeroplossing.

Voordelen vloercoating

Door te kiezen voor vloercoating, kiest u voor de voordelen die u normaal gesproken associeert met een gietvloer. Een coating vloer is:

 • naadloos en daarom gemakkelijk schoon te houden. De vloer vraagt nauwelijks onderhoud.
 • slijtvast. De vloer is zeer duurzaam en gaat lang mee. De coating vloeren zijn geschikt voor lichte tot halfzware industriële belasting.
 • Leverbaar in de meest uiteenlopende kleuren en afwerkingen. Een opvallende kleur, een moderne en strakke betonlook, de mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos. Ook een antislip laag of een antistatische afwerking behoren tot de mogelijkheden.
 • zeer betaalbaar. Een coatingvloer is relatief voordelig en heeft een zeer gunstige prijs-kwaliteit verhouding.
 • vochtbestendig. Door de unieke samenstelling van de coating is de vloer goed bestand tegen verschillende (ook chemische) vloeistoffen.

Wanneer u ervoor kiest om uw vloercoating te laten aanbrengen door Industriele-vloer.nl, dan kunt u er op rekenen dat de vloer wordt aangebracht door ervaren gietvloerspecialisten die snel en efficiënt te werk gaan. De coating vloer is doorgaans snel weer begaanbaar, zodat u geen kostbare werktijd hoeft te verliezen.

Offerte aanvragen

De kosten van een coating vloer zijn natuurlijk afhankelijk van het te bedekken oppervlak, de ondergrond en de afwerking. Neem voor een scherpe en accurate offerte geheel vrijblijvend contact met ons op.

Offerte aanvragen

  Bedrijfsnaam

  Naam Contactpersoon

  Email

  Telefoonnummer

  Adres

  Woonplaats (plaats waar vloer moet worden gelegd)

  Ondergrond

  Aantal m2

  Omschrijving

  Vraag nu een offerte aan voor uw vloercoating.