Epoxy gietvloer – epoxy vloer - Industriële Vloer
15415
page-template-default,page,page-id-15415,bridge-core-3.0.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Epoxy gietvloer – epoxy vloer

Epoxy gietvloer
Epoxy gietvloer

De epoxy gietvloer is ontwikkeld voor industriële toepassingen en zware belasting. Een epoxy vloer is gemaakt van hard kunststof en gaat daarom zeer lang mee. Door de unieke samenstelling zijn deze vloeren krasvrij, stootvast en zeer stevig. Daarom krijgt de epoxy gietvloer steeds vaker de voorkeur boven een ‘traditionele’ betonnen vloer. Het kunststof in de vloer is van zichzelf al zo hard en duurzaam dat het niet nodig is om de vloer nog te voorzien van een extra coating. Ook deze gietvloeren zijn volledig naadloos en laten geen vuil of vloeistof door. Daarom is er ook nauwelijks onderhoud nodig en is de epoxy vloer gemakkelijk schoon te maken.

Epoxy gietvloer kleuren

De epoxy gietvloer is leverbaar is nagenoeg alle kleuren en kan onder andere worden afgewerkt in hoogglans, met kleurvlok, in antislip uitvoering en als ESD (Elektrisch geleidende) vloer. Door deze grote variatie zijn deze vloeren volledig aan te passen aan uw situatie. De vloeren zijn zeer stevig, maar voelen toch warm en zacht aan. Door de moderne en stijlvolle uitstraling wordt de epoxy vloer ook steeds vaker gebruikt in niet industriële ruimtes (fabriekshallen, magazijnen enzovoorts), zoals winkels, showrooms en galeries. Bij leggen van uw nieuwe vloer worden alleen de meest hoogwaardige materialen gebruikt.

Kosten epoxy gietvloer

De kosten van een epoxy gietvloer hangen vooral af van de grootte van het oppervlak, de staat waarin de ondergrond verkeerd (en de daarmee samenhangende extra werkzaamheden) en de afwerking van de vloer. U kunt er in ieder geval vanuit gaan dat u een vloer aanschaft met een zeer hoge prijs / kwaliteit verhouding, die wordt gelegd door ervaren gietvloerspecialisten. Kortom, een topvloer die lang meegaat en toch zeer betaalbaar is. Vraag voor een exacte raming van de kosten van uw epoxy vloer gerust een geheel vrijblijvende offerte aan. We zorgen ervoor dat u ons scherpe aanbod zo snel mogelijk ontvangt.

Offerte aanvragen

  Bedrijfsnaam

  Naam Contactpersoon

  Email

  Telefoonnummer

  Adres

  Woonplaats (plaats waar vloer moet worden gelegd)

  Ondergrond

  Aantal m2

  Omschrijving

  Vraag nu een offerte aan voor uw epoxy gietvloer.