Vloeistofdichte vloeren – vloeistof kerende vloeren
15446
page-template-default,page,page-id-15446,bridge-core-3.0.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Vloeistofdichte vloeren – vloeistof kerende vloeren

vloeistofdichte vloer
Vloeistofdichte vloer

Bij een groot aantal bedrijven is het noodzakelijk om te beschikken over een vloeistofdichte (vloeistof kerende) vloer, bijvoorbeeld om te voldoen aan strenge hygiëne normen of om te voorkomen dat schadelijke stoffen de grond in trekken. Mogen uw bedrijfsvloeren ook geen vloeistof doorlaten? Kies dan voor onze vloeistofdichte vloeren. Dan kiest u voor een vloeistof kerende kunststof gietvloer die volledig naadloos is en onder geen enkele omstandigheden vloeistoffen doorlaat. Dat geldt voor water, maar ook voor oliën, vetten en andere bijtende stoffen. Door het naadloze karakter van onze vloeistofdichte vloeren krijgen ook vuil en stof geen kans om zich op te hopen. Onze vloeren daarom nauwelijks om onderhoud en ook het schoonmaken is in no time gebeurt.

Duurzame vloeistofdichte vloer

Naast het tegenhouden van vloeistoffen verwacht u van een vloeistofdichte vloer dat deze lang meegaat en niet beschadigd. Ook dan is de keuze voor onze vloeistof kerende vloer de juiste. Door de unieke samenstelling zijn onze gietvloeren namelijk zeer duurzaam, bestand tegen zware (mechanische) belasting en zijn ze scheuroverbruggend. Door deze unieke eigenschappen zijn de vloeistofdichte vloeren in nagenoeg alle bedrijfssituaties toe te passen. Tevens zijn onze kunststof gietvloeren leverbaar in een zeer groot aantal kleuren en kan ook de afwerking volledig aan uw wensen en behoeften worden aangepast, van zeer gladde vloer tot antislip uitvoering.

Aanbrengen van vloeistofdichte vloeren

Onze vloeistofdichte vloeren worden snel en efficiënt gelegd door onze vloerexperts. De vloeren kennen een zeer korte uithardingstijd (enkele uren), waardoor ze snel in gebruik kunnen worden genomen. U verliest dus geen kostbare productietijd door het laten leggen van uw nieuwe bedrijfsvloer.

Kosten vloeistofdichte vloer

De kosten van uw vloeistofdichte vloer hangen vooral af van de grootte van het oppervlak, de staat van de ondergrond en de eventueel extra uit te voeren werkzaamheden. Wilt u een duidelijke kostenraming ontvangen die volledig is toegespitst op uw situatie? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

  Bedrijfsnaam

  Naam Contactpersoon

  Email

  Telefoonnummer

  Adres

  Woonplaats (plaats waar vloer moet worden gelegd)

  Ondergrond

  Aantal m2

  Omschrijving

  Vraag nu een offerte aan voor uw vloeistofdichte vloer.