Kunststof vloeren – kunststof gietvloer - Industriële Vloer
15179
page-template-default,page,page-id-15179,bridge-core-3.0.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Kunststof vloeren – kunststof gietvloer

Kunststof vloeren
Kunststof vloeren

Kunststof vloeren lenen zich uitermate goed voor industrieel en bedrijfsgebruik. Wanneer u kiest voor een hoogwaardige kunststof gietvloer, dan weet u zeker dat u kiest voor een oerdegelijke vloer die met alle gemak voldoet aan alle Europese normen en wetgeving. De kunststof vloeren die worden gebruikt voor industriële toepassingen bestaan voor een groot gedeelte uit acrylaat. Deze kunststof gietvloeren worden ook wel aangeduid als acrylaat vloeren of PMMA-vloeren.

Unieke samenstelling kunststof vloer

Door de unieke samenstelling zijn onze vloeren zeer duurzaam en bestand tegen zeer zware belasting. De kunststof vloeren kunnen worden toegepast in de meest uiteenlopende bedrijven en branches: fabrieken, winkels, magazijnen, horeca, voedingsindustrie, bedrijven met sanitaire ruimtes, bakkerijen, slagerijen enzovoorts. Kortom, een betaalbare kunststof vloer van hoge kwaliteit.

Kunststof vloeren leggen

Een kunststof vloer of gietvloer kan relatief snel worden gelegd. Daarnaast is de uithardingstijd van de kunststof vloeren zeer laag. Doorgaans is de vloer na twee uur al weer begaanbaar. De impact op uw productietijd is dus minimaal. Het materiaal leent zich trouwens ook goed voor verschillende vloerreparaties.

Kunststof vloer – kleuren en afwerkingen

Onze kunststof vloeren kunnen worden geleverd in nagenoeg elk denkbare kleur en afwerking (van glad tot antislip). Er is dus altijd een hoogwaardige gietvloer te realiseren die aansluit op de inrichting en uitstraling van uw bedrijf.

Eigenschappen kunststof gietvloeren

De kunststof gietvloeren beschikken over een groot aantal positieve eigenschappen die het een ideale keuze maken als bedrijfsvloer. Onze kunststof vloeren:

 • gaan lang mee en zijn zeer duurzaam
 • kunnen op zijn zachtst gezegd tegen een stootje (krasvrij)
 • zijn naadloos en vloeistofdicht en daarom zeer geschikt voor bedrijven die zich moeten houden aan de
 • hoogste hygiëne eisen (HACCP)
 • zijn leverbaar in alle kleuren en kunnen worden voorzien van verschillende afwerkingen zoals een antislip laag
 • hebben een zeer gunstige prijs/kwaliteit verhouding
 • worden snel gelegd door vakkundige vloerspecialisten en zijn snel weer belastbaar
 • zijn nagenoeg onderhoudsvrij en beschadigen eigenlijk nooit (scheuroverbruggend en elastisch)

Kosten kunststof vloer

Zoals aangegeven zijn onze kunststof vloeren van topkwaliteit en toch zeer betaalbaar. De exacte kosten van uw nieuwe vloer zijn natuurlijk afhankelijk van de oppervlakte, staat van de ondergrond en afwerking. Neem voor een offerte voor een kunststof vloer geheel vrijblijvend contact met ons op.

Offerte aanvragen

  Bedrijfsnaam

  Naam Contactpersoon

  Email

  Telefoonnummer

  Adres

  Woonplaats (plaats waar vloer moet worden gelegd)

  Ondergrond

  Aantal m2

  Omschrijving

  Vraag nu een offerte aan voor uw kunststof vloer.