Garagevloeren - Industriële garagevloer
20
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-20,page-child,parent-pageid-15396,bridge-core-3.0.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Garagevloeren

Garagevloer
Garagevloer

Een garagevloer moet voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van belastbaarheid en vloeistofbestendigheid. Wanneer u de vloer voor uw garagebedrijf laat aanleggen via Industriele-vloer.nl weet u zeker dat u een hoogwaardige garagevloer krijgt die lang meegaat en voldoet aan alle gestelde normen en eisen. De garagevloeren zijn bestand tegen corrosie van bijtende vloeistoffen en olie. Ook op het gebied van belasting, onderhoud en krasbestendigheid zult u onder de indruk zijn van onze hoogwaardige bedrijfsvloeren. De kleur en uitvoering van de garagevloer zijn volledig aan te passen aan uw wensen. De vloer wordt gelegd door ervaren specialisten die snel en zorgvuldig te werk gaan, waardoor uw de garagevloer snel weer in gebruik kunt nemen.

Garagevloer eigenschappen

Wanneer u kiest voor een garagevloer van Industriele-vloer.nl dan haalt u een duurzaam kwaliteitsproduct in huis. Onze garagevloeren:

 • Zijn zeer duurzaam en gaan lang mee
 • laten geen vloeistoffen door en zorgen ervoor dat de onderliggende betonconstructie goed wordt beschermd
 • zijn krasvrij en zijn zee moeilijk te beschadigen (mocht er toch een beschadiging optreden, dan kunt u die doorgaans snel repareren)
 • zijn (op schoonmaken na) nagenoeg onderhoudsvrij, de vloeren zijn naadloos dus vuil en stof kunnen zich nergens ophopen
 • zijn van hoge kwaliteit en toch zeer betaalbaar

Garagevloer leggen

We begrijpen dat u de garagevloer zo snel mogelijk weer in gebruikt wilt nemen, daarom zorgen we er voor dat de vloer snel en vakkundig wordt gelegd en dat de bedrijfsvloer snel weer begaanbaar is. Ook qua planning zijn we flexibel. Onze garagevloeren kunnen worden voorzien van extra antislip coating.

Prijzen garagevloeren

De exacte prijs van uw garagevloer hangt natuurlijk af van de grootte en afwerking van de vloer, maar onze tarieven zijn alleszins betaalbaar. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan voor uw nieuwe vloer.

Particulieren

Ook steeds meer particulieren kiezen ervoor om een garagevloer van industriële kwaliteit te laten leggen. Als u een garage heeft met een aanzienlijk oppervlak en waarvan de vloer tegen een stootje moet kunnen? Neem ook dan gerust contact met ons op.

Offerte aanvragen

  Bedrijfsnaam

  Naam Contactpersoon

  Email

  Telefoonnummer

  Adres

  Woonplaats (plaats waar vloer moet worden gelegd)

  Ondergrond

  Aantal m2

  Omschrijving

  Vraag nu een offerte aan voor uw fabrieksvloer.