Winkelvloer - duurzame industriële winkelvloeren
15235
page-template-default,page,page-id-15235,page-child,parent-pageid-15396,bridge-core-3.0.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Winkelvloer

winkelvloer
Winkelvloer

U bent op zoek naar een duurzame vloer voor in uw winkel? Kies dan voor een winkelvloer van Industriele-vloer.nl. Onze winkelvloeren zijn zeer slijtvast en daarom uitermate goed bestand tegen intensief gebruik, ook op de lange termijn. Hebt u een winkel waarbij de hygiëne een hoge prioriteit heeft, zoals een bakkerij of slagerij? Ook dan kunt met een gerust hart kiezen voor onze naadloze winkelvloer. We zorgen voor een vloer die zonder moeite voldoet aan alle gestelde normen en eisen.

Omdat onze vloeren leverbaar zijn in nagenoeg alle kleuren en met een brede range aan coatings en afwerkingen kunnen we uw vloer volledig aanpassen aan de stijl van uw winkel, van modern tot klassiek.

Winkelvloer leggen

Wij begrijpen dat u geen kostbare verkoopuren wilt verliezen. Daarom zorgen we ervoor dat de winkelvloer snel en efficiënt wordt gelegd door ervaren vloerspecialisten. Onze vloeren zijn na het leggen snel begaanbaar en belastbaar, zodat u zo min mogelijk tijd hoeft vrij te maken. Natuurlijk zijn we ook flexibel met het inplannen van de werkzaamheden omtrent het leggen van de vloer.

Stijlen en kleuren

U doet grote moeite om uw winkel aantrekkelijk te maken voor uw klanten, daar hoort een passende winkelvloer bij. Daarom zijn onze winkelvloeren leverbaar in meer dan 200 kleuren en kan de vloer op verschillende manieren worden afgewerkt. U krijgt een vloer die volledig past in uw concept.

Onderhoud

Wanneer u kiest voor onze winkelvloer, dan kiest u voor een nagenoeg onderhoudsvrije vloer. We zorgen voor een vloer die gemakkelijk schoon te houden is en die tegen een stootje kan. U hoeft zicht geen zorgen te maken over krassen en beschadigingen. Als u een gietvloer in uw winkel laat leggen, dan is deze elastisch en scheuroverbruggend.

Kosten

De exacte kosten van uw winkelvloer hangen af van de grote van het te bedekken oppervlak, de staat van de ondergrond en het type en afwerking van de vloer. De vloer heeft een zeer gunstige prijs/kwaliteit verhouding en wordt altijd gelegd tegen een zeer schappelijk tarief. Neem voor een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op.

Offerte aanvragen

  Bedrijfsnaam

  Naam Contactpersoon

  Email

  Telefoonnummer

  Adres

  Woonplaats (plaats waar vloer moet worden gelegd)

  Ondergrond

  Aantal m2

  Omschrijving

  Vraag nu een offerte aan voor uw winkelvloer.