Vloerrenovatie – renoveren van vloeren - Industriële Vloer
15261
page-template-default,page,page-id-15261,bridge-core-3.0.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Vloerrenovatie – renoveren van vloeren

vloerrenovatie
Vloerrenovatie

Heeft uw vloer betere tijden gekend, maar ziet u het niet direct zitten om een volledig nieuwe vloer te laten leggen? Kies dan voor vakkundige vloerrenovatie door Industriele-vloer.nl. Wij hebben de kennis en ervaring om een groot aantal type vloeren (beton, tegels, gietvloeren, hout, natuursteen enzovoorts) weer een tweede leven te geven. Soms is het voldoende om de vloer zeer grondig te reinigen, een andere keer wordt de complete toplaag vervangen. U kunt er in ieder geval altijd vanuit gaan dat het renoveren van de vloeren wordt uitgevoerd door ervaren vakmensen, die de klus zo efficiënt en snel mogelijk uitvoeren. Na een vloerrenovatie kan uw vloer weer jaren mee. En dat alles aanzienlijk voordeliger dan een nieuwe vloer.

Kosten vloerrenovatie

De kosten van een vloerenovatie zijn natuurlijk afhankelijk van verschillende factoren, zoals oppervlakte en staat van de huidige vloer. Wilt u weten wat het kost om uw vloer volledig te laten renoveren? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen

  Bedrijfsnaam

  Naam Contactpersoon

  Email

  Telefoonnummer

  Adres

  Woonplaats (plaats waar vloer moet worden gelegd)

  Ondergrond

  Aantal m2

  Omschrijving

  Vraag nu een offerte aan voor uw fabrieksvloer.