Vloerreparatie – reparatie vloeren - Industriële Vloer
15219
page-template-default,page,page-id-15219,bridge-core-3.0.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Vloerreparatie – reparatie vloeren

vloerreparatie
Vloerreparatie

U hebt een beschadiging (deuken, krassen, brandvlekken, verkleuringen, scheuren enzovoorts) aan uw (giet)vloer? Ook voor vakkundige vloerreparatie kunt u een beroep doen op Industriele-vloer.nl. Wij hebben ervaring met het repareren, renoveren en onderhouden van verschillende vloeren. Van natuursteen tot een industriële gietvloer en van tegels tot cementvloeren, doorgaans kunnen we ook voor uw probleem een passende reparatie (bijvoorbeeld opvullen) of alternatieve oplossing (bijvoorbeeld vervangen) vinden.

Vloeronderhoud

Naast repartie van vloeren, kunt u ook op ons rekenen voor verschillende onderhouds- en preventie klussen. Denk daarbij aan het impregneren van natuursteen, het schuren van beton, het verwijderen van lijmresten, het polijsten van marmer en de restauratie terrazzo. Tevens kunnen wij uw vloer een grondige reinigingsbeurt geven.

Vloerreparatie – vloer verwijderen

Soms is een kleine vloerreparatie afdoende en andere keren is het beter om de vloer (of een laag, zoals bijvoorbeeld de coating) te verijwderen. Wij hebben ervaring met het verwijderen van een groot aantal type vloeren (tegelvloeren, marmoleum, siergrind, rubbervloeren, coating vloeren, betonvloeren enzovoorts).

Voerreparatie – egaliseren

Een goede ondergrond voor u vloer is de basis. Voordat afwerkingslagen zoals coatingvloeren en microcement vloeren worden aangebracht (of voordat de vloerreparatie kan plaatsvinden) is het vaak zaak om de vloer te egaliseren. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van Egaline. Daarmee worden kleine oneffenheden opgevuld en wordt de vloer weer helemaal vlak.

Kosten vloerreparatie

De kosten van de reparatie van de vloer zijn natuurlijk afhankelijk van een heel aantal factoren, zoals de afmeting van de schade, het type vloer en ga zo maar verder. Wanneer u kiest voor vloerreparatie door Industriele-vloer.nl, dan bent u er zeker van dat de vloer vakkundig wordt gerepareerd tegen een scherp tarief. Wilt u weten wat de reparatie van uw vloer gaat kosten? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan. We zullen u eerlijk adviseren over de mogelijkheden en of het nog de moeite is om de vloerreparatie uit te voeren. Natuurlijk kunnen we ook helpen bij het uitkiezen van een passende nieuwe vloer.

Offerte aanvragen

  Bedrijfsnaam

  Naam Contactpersoon

  Email

  Telefoonnummer

  Adres

  Woonplaats (plaats waar vloer moet worden gelegd)

  Ondergrond

  Aantal m2

  Omschrijving

  Vraag nu een offerte aan voor uw vloerreparatie.