Horecavloer (keukenvloer grootkeuken) - Industriële Vloer
15169
page-template-default,page,page-id-15169,page-child,parent-pageid-15396,bridge-core-3.0.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Horecavloer (keukenvloer grootkeuken)

Horecavloer
Horecavloer

Een horecavloer, bijvoorbeeld een keukenvloer voor in de grootkeuken, moet voldoen aan de hoogste hygiëne-eisen. Daarom is een naadloze vloer van industriële kwaliteit voor gebruik in de horeca. Wanneer u kiest voor onze horecavloeren, dan kiest u voor een vloeistofdichte vloer die voldoet aan alle Europese hygiëne- en veiligheidseisen (onder andere antislip en bestand tegen olie en vet). Een horecavloer is gemakkelijk schoon te houden en vergt nagenoeg geen onderhoud.

Duurzame horecavloeren

Een horecavloer van Industriele-vloer.nl is zeer duurzaam en is zeer moeilijk te beschadigen. Mocht er bijvoorbeeld bestek of een bord vallen, dan is de vloer daar goed tegen bestand. Als er zich onverhoopt toch een beschadiging voordoet, dan kunt u de keukenvloer doorgaans binnen no time zelf repareren. Door het gebruik van holplinten wordt de vloer één geheel, waardoor vuil ook in de hoeken geen kans krijgt. Kortom, bij ons krijgt u de perfecte en toch zeer betaalbare vloer voor de horeca.

Horecavloer – werkwijze

Door onze efficiënte werkwijze is de horecavloer snel gelegd. Door de unieke samenstelling van het vloermateriaal is deze snel weer begaanbaar, zodat u geen kostbare tijd op de keukenvloer hoeft te missen. Natuurlijk houden we bij het inplannen van de horecavloerwerkzaamheden zoveel mogelijk rekening met uw agenda.

Voordelen horecavloer

De horecavloeren van Industriële-vloer.nl kennen vele voordelen. Onze vloeren zijn:

 • Bestand tegen vloeistof (water, maar ook oliën en vetten) dicht
 • Naadloos en daardoor zeer hygiënisch
 • Gemakkelijk schoon te houden en vergen geen onderhoud
 • Verkrijgbaar in alle kleuren en hebben een luxe uitstraling
 • Zeer duurzaam en krasvast
 • Veerkrachtig en elastisch
 • Veilig
 • Ondanks de zeer hoge kwaliteit toch zeer betaalbaar

Horecavloer kosten

De totale kosten van uw nieuwe horecavloer zijn afhankelijk van de afwerking en de oppervlakte. Onze vloeren gaan in ieder geval zeer lang mee en zijn scherp geprijsd. Neem voor een vrijblijvende offerte op maat contact met ons op.

Offerte aanvragen

  Bedrijfsnaam

  Naam Contactpersoon

  Email

  Telefoonnummer

  Adres

  Woonplaats (plaats waar vloer moet worden gelegd)

  Ondergrond

  Aantal m2

  Omschrijving

  Vraag nu een offerte aan voor uw horecavloer…