Cementgebonden gietvloer voor kantoor of showroom
15442
post-template-default,single,single-post,postid-15442,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Cementgebonden gietvloer voor kantoor of showroom

cementgebonden gietvloer kantoor showroom

Cementgebonden gietvloer voor kantoor of showroom

U wilt uw kantoorruimte of uw showroom een moderne uitstraling geven? Kies dan voor een cementgebonden gietvloer. Met deze gietvloer hebt u een vloer met een mooie strakke (naadloze) betonlook. Een cementgebonden gietvloer wordt voorzien van een coating, waardoor de vloer in nagenoeg alle kleuren is uit te voeren. We kunnen de gietvloer dus helemaal aan het interieur van uw kantoor of showroom aanpassen. Naast stijlvol is een cementgebonden gietvloer ook zeer praktisch. Door het naadloze karakter en de speciale coating is het oppervlak bestand tegen vuil en vloeistoffen. De gietvloer is dus zonder moeite schoon te houden en vraagt eigenlijk niet om onderhoud. Tevens zijn onze gietvloeren zeer duurzaam, waardoor ze er altijd goed uit blijven zien.

Wilt u ook een cementgebonden gietvloer in uw kantoor of showroom laten leggen? Vraag dan nu een geheel vrijblijvende offerte aan.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.