HACCP vloer - vloeistofdichte HACCP vloeren
15388
post-template-default,single,single-post,postid-15388,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

HACCP vloer – vloeistofdichte HACCP vloeren

HACCP vloer - vloeistofdichte HACCP vloeren

HACCP vloer – vloeistofdichte HACCP vloeren

HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) is het systeem dat de voedselveiligheid garandeert. Bedrijven in de voedingsindustrie moet zich hieraan houden, zodat we zeker weten dat er geen onveilige zaken gebeuren met het voedsel. Daarbij hoort ook een betrouwbare HACCP vloer van Industriele-vloer.nl. Onze kunststof gietvloeren zijn naadloos, vloeistofdicht en voldoen aan alle HACCP normen. Tevens zijn de HACCP vloeren zeer gemakkelijk schoon te houden en vergen ze nauwelijks onderhoud.

Daarom zijn onze vloeren uitermate geschikt voor gebruik in de voedingsindustrie, horeca en alle andere bedrijven waar hygiëne een hoge prioriteit heeft. Onze HACCP vloeren zijn tevens zeer duurzaam, brandvertragend en bestand tegen oliën en vetten. Voor extra veiligheid is het ook mogelijk om een degelijke antislip laag aan te brengen op de gietvloer. Kortom, de perfecte vloer voor elk bedrijf dat rekening moet houden met de HACCP normen.

HACCP vloer – leggen en afwerking

Een HACCP vloer van Industriele-vloer.nl is snel gelegd en heeft een korte uithardingstijd, daarom is deze doorgaan binnen enkele uren weer begaanbaar. U hoeft dus geen kostbare productietijd op te offeren. De vloer wordt gelegd door ervaren vloerprofessionals die efficiënt te werk gaan. De vloeren zijn leverbaar in een brede range kleuren en afwerkingen, zodat er voor elke situatie een passende kunststof vloer te maken is.

Kosten HACCP vloer

De kosten van uw HACCP vloer zijn sterk afhankelijk van het oppervlak, de staat van de ondervloer en de verdere afwerking van de vloer (en eventuele extra werkzaamheden die nodig zijn). Vraag daarom voor een exacte raming van de kosten een geheel vrijblijvende offerte aan.

Oorsprong HACCP vloer

HACCP heeft zijn oorsprong in de Amerikaanse ruimtevaart. Omdat het daar vanzelfsprekenderwijs niet mogelijk is om bedorven voedselpartijen terug te sturen naar de fabriek en te vervangen door betere producten, werd het mislukken van een kostbare missie door voedselvergiftiging als een onacceptabel risico gezien.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.