Slagerijvloer - vloer voor slagerij - Industriële Vloer
15318
post-template-default,single,single-post,postid-15318,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Slagerijvloer – vloer voor slagerij

Slagerijvloer – vloer voor slagerij

Wanneer u een nieuwe vloer in uw slagerij laat leggen, dan moet deze natuurlijk voldoen aan de strenge eisen die worden gesteld aan vloeren voor de voedingsmiddelenindustrie. Ga daarom voor een kunststof slagerijvloer van Industriele-vloer.nl.

Dan weet u zeker dat u een vloer krijgt die voldoet aan de 93/43/EG richtlijnen. Tevens zijn de slagerijvloeren vloeistofdicht (PBV) en HACCP gekeurd volgens Cur 43 normen. Kortom, de perfecte kunststof gietvloer voor bedrijven waar hoge mate van hygiëne wordt verwacht.

Door de unieke samenstelling is de slagrijvloer snel weer begaanbaar, dus u kunt snel weer aan de slag. U kunt er ook vanuit gaan dat de vloer wordt gelegd door een vakkundig team van gietvloerspecialisten.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor een nieuwe slagerijvloer? Vraag dan nu een geheel vrijblijvende offerte aan.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.