Saunavloer – vloer voor sauna - Industriële Vloer
15304
post-template-default,single,single-post,postid-15304,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Saunavloer – vloer voor sauna

Saunavloer

Saunavloer – vloer voor sauna

Een sauna (zeker één die commercieel en door veel mensen wordt gebruikt) moet een beschikken over een vloer die tegen een stootje kan en die zonder moeite moet voldoen aan hoge hygiëne eisen. Hebt u een sauna die moet worden voorzien van een vloer die voldoet aan deze eisen? Kies dan voor onze saunavloer. Dan kiest u voor een kunststof gietvloer die is ontwikkeld om lang mee te gaan (zonder krassen) en die bestand is tegen hoge temperaturen.

De saunavloer is volledig naadloos, waardoor vuil en stof zich nergens kunnen ophopen. De gietvloer is daarom gemakkelijk schoon te maken en te houden. Tevens zijn de saunavoeren vloeistofbestendig. Door de unieke samenstelling zijn onze kunststof gietvloeren snel uitgehard en dus snel weer begaanbaar voor u en/of uw klanten.

Een saunavloer van Industriele-vloer.nl is zeer betaalbaar (zeker gezien de hoge prijs / kwaliteit verhouding). Vraag nu een geheel vrijblijvende offerte aan.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.